LOADING IMAGES

SKW6304 MELBYE

11290,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Палма Мол - Тетово, Гостивар

Овие часовници се олицетворение на стилската едноставност и минимализам. Современата иновација и данската култура се соединети во единствен препознатлив дизајн. 

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 40 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Три стрелки, Датум, Ден во неделата

Материјал: Основа - Челик

Ремче: Кожа


Поврзани производи