LOADING IMAGES

JF02463040 MENS DRESS

4690,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово, Куманово, Битола - Широк Сокак, Тетово - Центар

Накитот на Fossil е наменет за оние кои сакаат да го нагласат сопствениот стил и се секогаш во тренд негувајќи сегменти од минатото.

Големина: 550 mm

Пол: Машки

Функција: Огрлица

Материјал: Основа - Челик


Поврзани производи