LOADING IMAGES

JF01657998 MENS DRESS

3490,00МКД


Накитот на Fossil е наменет за оние кои сакаат да го нагласат сопствениот стил и се секогаш во тренд негувајќи сегменти од минатото.

Големина: 700 mm

Пол: Машки

Функција: Огрлица

Материјал: Основа - Челик, Гума, Кожа


Поврзани производи