LOADING IMAGES

JF01650998 MENS DRESS

4090,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово, Куманово, Гостивар, Битола - Широк Сокак, Тетово - Центар, Кавадарци, Струга

Накитот на Fossil е наменет за оние кои сакаат да го нагласат сопствениот стил и се секогаш во тренд негувајќи сегменти од минатото.

Големина: 19 mm

Пол: Машки

Функција: Алка

Материјал: Основа - Челик, Кожа


Поврзани производи