LOADING IMAGES

JF01615710 505 CLASSICS

2890,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово

Накитот на Fossil е наменет за оние кои сакаат да го нагласат сопствениот стил и се секогаш во тренд негувајќи сегменти од минатото.

Големина: 17 mm

Пол: Женски

Функција: Прстен

Материјал: Основа - Челик, Основа - Циркони


Поврзани производи