LOADING IMAGES

JF01612710 CLASSICS

3490,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово, Куманово, Битола - Широк Сокак, Тетово - Центар

Накитот на Fossil е наменет за оние кои сакаат да го нагласат сопствениот стил и се секогаш во тренд негувајќи сегменти од минатото.

Големина: 190 mm

Пол: Женски

Функција: Алка

Материјал: Основа - Челик, Основа - Циркони


Поврзани производи