LOADING IMAGES

JF01302791 CLASSICS

4090,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово, Гостивар, Битола - Широк Сокак, Тетово - Центар, Струга

Накитот на Fossil е наменет за оние кои сакаат да го нагласат сопствениот стил и се секогаш во тренд негувајќи сегменти од минатото.

Големина: 450 mm

Пол: Женски

Функција: Огрлица

Материјал: Основа - Челик, Основа - Циркони


Поврзани производи