LOADING IMAGES

JF01301791 CLASSICS

2890,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово, Куманово, Гостивар, Битола - Широк Сокак, Тетово - Центар, Кавадарци, Струга

Накитот на Fossil е наменет за оние кои сакаат да го нагласат сопствениот стил и се секогаш во тренд негувајќи сегменти од минатото.

Големина: 450 mm

Пол: Женски

Функција: Огрлица

Материјал: Основа - Челик, Основа - Циркони


Поврзани производи